Welkom > Kleurentherapie
 
 
 

Kleurentherapie

“Mijn ziekte is onbehandelbaar en ik moet ermee leren leven”. In de reguliere geneeskunde wordt dit regelmatig gezegd. Wilt u dit accepteren? Prima: dat moet u uiteraard zelf weten.

Of eigenlijk: .... jammer. U sluit namelijk meteen de andere mogelijkheden die er nog volop zijn, uit. Vele anderen hebben alsnog baat gevonden in de alternatieve geneeswijze. Tegenwoordig is ook van groot belang: met de consulten kunt u vaak ook veel voorkomen of ze gewoon preventief gebruiken om gezond te blijven !!! Het aantal consulten in de alternatieve geneeswijze in NL is zo’n 15 miljoen per jaar. Het zijn meestal mensen boven de 30 met een chronische aandoening.

De kleurentherapie volgens Brooker uit Nieuw Zeeland is als alternatieve therapie een echte aanrader !!! Deze therapie lijkt op geen enkele andere kleurentherapie en heeft zijn effectiviteit bewezen.

Zie voor meer info, zoals voor welke ziekten de kleurentherapie van toepassing is ook de site van Brooker door dit internet-adres te kopiëren: http://colour-therapy.co.nz/


 

De Bron