Welkom > Regressietherapie
 
 
 

Regressietherapie

De nieuwe werkwijze van regressie

In het Vissentijdperk waren hypnotherapie en regressietherapie vaak een hele klus voor zowel de client als de therapeut. De dieperliggende oorzaak van een klacht kwam vaak pas na een aantal sessies van al gauw een uur naar boven. In ons Aquariustijdperk, is regressie zeer eenvoudig geworden. Dit kan wanneer de aura van de client getransformeerd is naar de Aquarius-Energie, die sinds 2007 in zijn volle breedte naar de aarde toekomt. De blokkades van het Vissentijdperk komen daarna namelijk heel gemakkelijk los. 90 % van de blokkades van het Vissentijdperk stromen vanzelf uit. Dit zijn voor een groot deel vorige levens die u in het Vissentijdperk gehad hebt. De overige 10 % wordt met regressie eruit gehaald. Dit zijn vaak hardnekkige blokkades. Het is écht noodzakelijk om deze eruit te halen, omdat u er anders onnodig veel en te lang last van houdt.

Nieuwe methode

Wij hebben hiervoor een volledig nieuwe methode ontwikkeld die zeer effectief is. Een regressie gaat door middel van een lichte ontspanning. Het is absoluut niet meer vergelijkbaar met de “ouderwetse” methode. Nu bent u met een paar minuten al bij de oorspronkelijke oorzaak – de zogenaamde ‘angel’ – van uw klacht. Zo gemakkelijk gaat dat tegenwoordig. Wij hebben deze regressie-methode ook geprobeerd toe te passen op mensen met een “Vissentijdperk-aura”. Gebleken is dat dat niet mogelijk was. Het hangt dus wel samen metof de aura getransformeerd is of niet. Maar wilt u op een makkelijke manier een echte schoonmaak houden, waarbij u helemaal u zelf kunt worden zonder alle ballast in uw rugzak, dan is dit absoluut de beste manier om dat te doen: de aura-transformatie, waarbij u al 90 % vanzelf kwijt raakt !. Eventuele andere blokkades lossen hierna bijzonder gemakkelijk op. De aura-transformatie gaat niet vanzelf: u zult dit moeten laten doen door iemand die deze zelfde Energie – pas vanaf  2007 mogelijk – al heeft gekregen en wiens aura dus al getransformeerd is. Deze nieuwe Energie heet Shafierha-Energie (Sha = 'Goddelijke Adem', fierha = 'Liefde, zuiver').

 

Regressie

De werkwijze van de regressie gaat als volgt: U zit recht op een stoel. Een hand wordt op uw hartchakra gelegd en u ontspant een minuutje. U voelt zich ontspannen en rustig. U blijft volledig “bij” en bent u van alles bewust. We kijken in uw gevoel of er een blokkade zit. Daarna gaan we terug naar de allereerste oorzaak van dit onderwerp. U zult zien dat dit meestal in een vorig leven zit. In een vorig leven, omdat de reden dat u dit onderwerp in dít leven tegen komt, is dat u dit onderwerp in dat vorige leven nog niet hebt opgelost. Dat is de reden dat u het nu weer tegen komt. Zolang u hier niet naar kijkt of niet naar wilt kijken, dan komt dit onderwerp telkens weer terug en meestal ook in steeds heftiger vorm. Totdat u er bewust naar kijkt en het oplost. Nadat het opgelost is, zult u het ook niet meer tegen komen: een kosmische en spirituele wetmatigheid. We kijken kort wat in dat leven gebeurd is. U zult zien dat u als een soort toeschouwer er naar kijkt en dat het u niet raakt: ook dit komt door de transformatie. Door middel van een eenvoudige en effectieve aanpak lossen we vervolgens alles op wat hiermee te maken heeft en zorgen we er ook voor dat het niet meer terug kan komen !

Dit alles kan al binnen 10 minuten klaar zijn ! Zo snel gaat dit met deze allernieuwste techniek en wanneer uw aura met de nieuwe energie getransformeerd is naar ‘Aquarius’.

 

De Bron